sâmbătă, 28 septembrie 2013

Cele mai noi achiziţii Hypocrisy


De la lansarea din martie şi până acum, când este promovat şi în jumătatea estică a Europei printr-un turneu, cronicile pozitive au tot curs. A fost declarat, încă de la apariţie, "Albumul lunii" de către Metal Hammer şi Legacy Magazine (Germania), Rock Hard (Franţa) şi MetalFactory (Elveţia).

„End of Disclosure”, căci despre el este vorba, e cel mai recent CD Hypocrisy, un album plin de riff-uri puternice, forţă, viteză, iar amprenta vocalului Peter Tagtgren leagă totul într-un material discografic ce nu trebuie ratat.

Alături de tricoul imprimat cu acelaşi logo (artwork: Wes Benscoter), am mai achiziţionat DVD-ul Hypocrisy „Hell over Sofia”, care rezumă cât se poate de bine cei „20 de ani de haos şi confuzie”.

Concertul propriu-zis, înregistrat în Bulgaria, este unul extraordinar, însă documentarul inclus face toţi banii. O poveste savuroasă din culisele turneelor, o excelentă incursiune în istoria trupei suedeze face acest pachet ce include un DVD şi două CD-uri audio unul cu adevărat de colecţie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu